Hvad er balayage hår?

Hvordan fungerer balayage?

Balayage hår er en af de mest populære hårfarvningsteknikker for tiden, og det af en grund! Vi har mange kunder, der kigger forbi salonen, fordi de ønsker balayage hår. Frem for almindelig farvning af håret, der ellers også har været populært, så har flere og flere fået øjnene op for balayage hår.

Modsat en almindelig farvning får du ved balayage et mere naturligt look i dit hår, som giver det en helt fantastisk glød og wow-effekt.

Balayage kommer af det fransk ord ”balayer”, som betyder at børste eller feje. Farveteknikken balayage har fået sit navn ud fra den teknik, som bruges til at lave de naturligt-lignende striber i håret. Når vi laver balayage i salonen, børster/maler vi striberne direkte i håret i frihånd, så dit hår bliver mørkere i bunden og farven fader ud og bliver lysere, som vi kommer ned til spidserne. På den måde får du et mere tilfældigt og naturligt spil i håret, som det ofte sker om sommeren, når solen har bleget det. Ved balayage hår får du et mere naturligt resultat frem for skarpere kontraster i håret, som nogle gange ses, når man får lavet reflekser.

Fordelen ved balayage hår

Der er flere fordele ved balayage hår sammenlignet med andre farveteknikker, selvom det selvfølgelig i bund og grund er smag og behag. En af fordelene ved balayage hår er, at du ikke behøver at besøge frisøren så ofte, som hvis du i stedet havde valgt almindelige reflekser. Ved almindelige reflekser oplever man ofte, at der efter et stykke tid vil komme en skarp kant, hvilket du undgår med balayage hår. Netop derfor er farveteknikken også så populær. En anden fordel ved balayage hår er, at den, modsat ombre, kan udføres både i lyst, mørkt, kort, langt og krøllet hår. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan med balayage farvning.

Pleje af balayage hår

I forhold til pleje af balayage hår adskiller den sig ikke meget fra andre former for farvning af håret. Balayage farvning kræver som andre former for farvning ekstra pleje for at beholde det smukke udtryk i længere tid. Derfor anbefaler vi også, at du gør brug af farvebeskyttende og farvebevarende produkter, så du kan nyde dit lækre og smukke balayage hår så lang tid som muligt. Her er det vigtigt, at du vælger de rigtige produkter, der passer til dit hår, og her står vi selvfølgelig klar med rådgivning og hjælp, så du får det bedste til dit hår.

Hvordan vedligeholder man balayage?

Balayage hår kræver ikke den samme form for vedligeholdelse som andre former for farvning af håret. Sammenlignet med reflekser er der meget mindre vedligeholdelse ved balayage farvning i form af dets naturlige look, hvilket også er det, der tiltaler så mange.

Desuden kan du nøjes med at farve håret sjældnere end ved andre former for farvning af håret, da udgroninger ikke på samme måde blive tydelige. Du behøves faktisk ikke tage til frisøren i 3-4 måneder, fordi der ikke sker en tydelig udgroning.

Du gør nærmest dit hår en tjeneste ved at vælge balayage hår. Dit hår har nemlig ikke altid godt af at blive farvet igen og igen. Med en balayage farvning holder du besøgene hos frisøren nede og kan nyde dit flotte balayage hår mange uger og måneder ud i fremtiden, hvis du bruger de rigtige produkter.

Book tid

Du er altid mere end velkommen til at ringe herind på +4526359575, hvis du gerne vil have mere rådgivning omkring balayage hår. Hvis du allerede ved, at du gerne vil have balayage hår og gerne vil booke en tid, kan du gøre det online eller ringe. Vi ses i Salon Søndergade!

Åbningstider

Mandag – Lukket
Tirsdag – 9.00-17.30
Onsdag – 9.00-17.30
Torsdag – 9.00-19.00
Fredag – 9.00-17.30
Lørdag – 9.00-13.00
Søndag – Lukket

Vi glæder os til at se dig!

Siden starten har Salon Søndergade præget bybilledet af Odense C. med en dejlig lys og lækker frisør salon på 100m2.

Nyd din kaffe, espresso, cappuccino eller en lækker latte imens du venter eller under din klipning.
Hos os handler det om oplevelsen.