Gode tips til farvning af hår

Farvning af hår (gode tips til hvordan man vedligeholder og plejer farvet hår) 

Det er vigtigt, at kende de gode tip til farvning af håret. Der findes efterhånden mange forskellige former for farveteknikker. Der kan være mange grund til, hvorfor man ønsker at farve håret. Måske du er træt af dit leverpostejsfarvede hår, dit grå hår eller noget helt tredje.

Uanset hvad står vi klar til at hjælpe dig med farvning og råd til efterfølgende pleje og vedligeholdelse. Hvad end dit hår er lyst, mørkt, rødt eller en anden farve, har dit farvede hår brug for den rette pleje for at holde sig sundt og pænt.

Det er nemlig vigtigt, at du husker at vedligeholde og pleje dit farvede hår af flere grunde. Du kan selv gøre en masse for at pleje dit farvede hår.

Undgå at vaske håret for ofte

Minimér dine hårvask til to til tre gangen om ugen, hvis du gerne vil have, at din farve skal holde længere.

Tag kortere og koldere brusebade

Længere tid under bruseren kan få håret til at blegne, så ønsker du, at din farve skal holde i længere tid, så skær ned på tiden i brusebadet. Som en løsning kan du eventuelt vælge at bruge en leave-in balsam, så du ikke bruger tid under bruseren på at skylle balsam ud.

Sørg desuden for, at vandet ikke er for varmt, da farven hurtigere vil fade ud, hvis vandet er for varmt.

Brug de rigtige produkter

Det er vigtigt, at du bruger de rigtige produkter for at pleje dit farvede hår for at undgå, at det bliver tørt og kruset. Vi står klar i salonen til rådgivning, så du får de bedste farvebevarende produkter med hjem, så du har din smukke farve så lang tid som mulig.

Gå til frisøren

Når du har farvet hår, betyder det ikke, at du ikke skal til frisøren, inden det skal farves igen. Tag forbi frisøren hver anden måned cirka for at få klippet spidserne, da dit hår holder bedre på farven, jo sundere det er. Du kan booke en tid her.

Undgå føntørring og glattejern

Undgå så vidt muligt føntørring, glattejern og andre former for varme-redskaber, da det skader dit hår. Hvis du ikke kan undgå at bruge det, så sørg for at bruge varmebeskyttende produkter i håret, så du skader det mindst muligt.

Hold dig væk fra solen

UV-stråler skader dit hår mere, end du nok lige går og tror. Ved farvet hår vil det resultere i, at farven fader ud, hvis dit hår udsættes for meget sol, så husk en solhat!

Book tid

Du er altid mere end velkommen til at ringe herind på 26 35 95 75, hvis du har spørgsmål om farvning. Hvis du allerede ved, at du gerne vil have farvet dit hår og gerne vil booke en tid, kan du gøre det online eller ringe. Vi ses i Salon Søndergade!

Åbningstider

Mandag – Lukket
Tirsdag – 9.00-17.30
Onsdag – 9.00-17.30
Torsdag – 9.00-19.00
Fredag – 9.00-17.30
Lørdag – 9.00-13.00
Søndag – Lukket

Vi glæder os til at se dig!

Siden starten har Salon Søndergade præget bybilledet af Odense C. med en dejlig lys og lækker frisør salon på 100m2.

Nyd din kaffe, espresso, cappuccino eller en lækker latte imens du venter eller under din klipning.
Hos os handler det om oplevelsen.